Some call it Raw we call it Life Food

 

English language

 

 

 

Voorwoord over het toegevoegde waarde dieet:

Of je nou wil of niet... deze gevaren liggen constants op de loer... bacteriën, virussen, schimmels, stralingen, fijnstof en/of vluchtige stoffen, nanotechnologie, kleur, geur en smaakstoffen, kunstmest en bestrijdingsmiddelen, genetisch /-gemanipuleerd of gewoon voedingsmiddelen die door verhitting alleen al kankerverwekkend en/of schadelijk zijn voor je gezondheid!

Maargoed ik zal nu niet verder ingaan over de verslaving van medicijnen...

en/of verslavingen zoals suikers, roken, alcohol en drugs die mee helpen aan de aftakeling van je geest en het menselijk lichaam en tot slot van rekening je een sleeping disorder geven. Daarbij ben je een dief van je eigen portemonnee en je gezondheid als je niet tijdens de maaltijden minimaal 51 prosent levend voedsel (Raw Food) eet.

Because Foodmatters (you are what you eat)

Foodmatters:

"View the entire movie (80 minutes)"

Het is in het belang van de wereldeconomie, in het bijzonder voor de Farmaceutische industrie dat de mensheid slecht leeft! Het model `burgerrol` eet zich ongezond een slag in de rondte. Naarmate de hoeveelheid frisdrank, nicotine, alcohol en bovenal de buitengewone consumptie van fast food stijgt, en wel over te spreken hedendaags, hoe meer geld men uiteindelijk genoodzaakt is uit te geven aan de ontstane fysieke en/of mentale problemen. Veel mensen ervaren stress, vermoeidheid, uitputting, depressie en ontelbare andere ziektekwalen en duiken via de medici in een bijna onuitputtelijke medicijnwereld waar `symptoombestrijding`de orde van de wanorde is. Waar de mens via deze weg denkt te genezen, zal de vatbaarheid voor ziektes, door een onafgebroken degeneratieproces, onherroepelijk in stand worden gehouden en de mensheid in alle mogelijke groei zal weerhouden. Het leven krimpt tot fysieke chaos.. het leven dat in de diepste oorsprong geleefd wil worden kan niet meer geleefd worden en wordt via deze weg in een onontkoombare neerwaartse spiraal afgebroken. De mens, gearriveerd op het randje van het zieke aanvaardbare gaat steeds meer vertrouwen vestigen op de alsmaar stijgende en opdoemende `medicijnindustrie`.Ze laten zich massaal als proefdier bij de rest van de kudde scharen. We mogen dan ook in deze situatie, meer als geoorloofd, spreken van de zogeheten `Sleepwalkers cultuur`!

De mens heeft zijn bekommering omtrent zijn eigen welzijn c/q gezondheid in de geldlade van de farmaceutische business gelegd die volop `in lade` in ontwikkeling is. Gelieerd aan deze tijd, waarbij de zieke mens de theorie` genezen door symptoombestrijding` klakkeloos aangenomen blijkt te hebben is deze remedie de oorzaak van deze talloze ziekten`tot op deze dag toe. De slechte voeding, die ik hier als zeerste wil benadrukken zal deze circel, waar het begin van degeneratie en het einde van regeneratie in tact wordt gehouden, keer op keer herhalen en blijvende uitzichtloosheid bieden. Bij het blijven hanteren van deze benaderingswijze limiteerd eenieder zich in het vermogen het lichaam de kans te geven zichzelf te herstellen. Ons vergeten talent, wat wij in essentie aan overvloed hebben en ons betaamt, het `zelfhelend vermogen, mits er een goede, natuurlijke voeding wordt geïncorporeerd, wil van nature eruit en wil gemanifesteerd worden daar waar het hoort.

De vraag `waarom deze `almachtige organisatie omtrent de hele `farmaceutici het op die manier doet blijft bij mij oprijzen. Het lijkt wel alsof ze een dief van eigen portemonee zouden zijn als de mens weer meer verantwoordelijkheden gaat nemen voor zijn gezondheid. Doktoren verdienen pas iets wanneer we ziek zijn..`de een z`n net- niet- dood is de ander z`n brood. Op een mislijdende manier wordt er veel geld van onwetende burgers afhandig gemaakt en ergens op het pad der gezondheid is het geld belangrijker geworden. Zo belangrijk dat ziekten meer aandacht krijgen dan gezondheid. Soms begrijpelijk maar beangstigend voor het welzijn van de mensheid en onze planeet. Er maar een kleine wetswijziging doorgevoerd moet worden om dit te veranderen... namelijk de artsen pas geld geven als de persoon genezen en weer gezond zijn. Dit is eigenlijk zo logische als wat zou je bijna zo zeggen. Maar hoezeer de voedingsindustrie ons almaar probeert` te maken` hoop ik met mijn volgende alinea`s de oneindige essentie van Raw food meer te behelsen en jullie weer kunnen worden wie jullie zijn, vanuit levenskracht en vitaliteit!

Inleiding:

Een menslijk lichaam bestaat uit Vlees en Bloed en daarin vind een constant proces in plaats met het aanmaken van nieuwe Cellen. En de juiste voedingbodem om gezonden cellen aan te maken en je lichaam optiemaal draaiende te houden zou je overmatig “meer dan 50%” Raw Food kunnen eten. Omdat na dat je lichaam weer hersteld is door dit Raw Food (life food) dieet blijft er op een gegeven moment energie over die je dan gaat gebruiken voor de ontwikkeling van de hersenen (enter Mayan 2 Balance 4 Life). En om die verdere te stimuleren is er niets natuurlijker dan de Maya Filosofie te volgen (zie menu Maya: Maya Tun Uc Age). We zo weer in contact met ons intuïtie, het instinkt en het Hogerbewustzijn komen, dat nauw luistert naar het lichaam. Zo kom je weer in een op waars spieraal naar een natuurlijker Zijn.

Ik (Johan van der Beek) kan hier over mee praten omdat ik in het verleden, lichamelijk niet goed in mijn vel zat en geestelijk gebrainwasht was (terwijl de oplossing voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid een natuurlijke aanpak behoeft). Hier volgt en tip hoe ik tussen midden van deze sombies wakker ben geworden. Ik ben gewoon terug gegaan naar de natuur en me alleen nog maar bezig gehouden met dingen die herkenbaar en begrijpelijk bij me over komen. Anders was en/of is het niet mijn ding en hoef ik er daarom ook geen aandacht meer aan te besteden. Toen kwam ik in aanraking met de Maya beweging en haar filosofie en ben ik dus ook Raw Foodist geworden. Nu is mijn lichaam en geest weer één en wil ik niets liever dan een bijdragen leveren aan een beter leefklimaat voor iedereen en redden wat er te redden valt voor wat betreft moeder natuur.

Johan van der Beek (globe doctor) gaat over op Raw Food (Life Food):

Want ons lichaam bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en waar nodig te herstellen.

Om een Raw Food dieet te hanteren in het dagelijks leven ondersteun je dat proces.

Wat is de huidige eetgewoonte in de westerse wereld?

• Snoepen..
• Fast Food..
• Moeder’s pot..
• Slow Food..
• Biologisch verantwoord eten..
• Dan heb je zelf de keuze om vegetarisch en/of veganistisch te eten..
• Life Food (Raw Food)..
• Super Food..
• Pluk en Eet..

“wat is normaal voedsel, zoals hierboven beschreven en/of zoals de natuur het
ooit bedoelt heeft zoals hier beneden beschreven!?”

• Pluk en Eet..
• Super Food..
• Life Food (raw food)..
• Dan heb je zelf de keuze om vegetarisch en/of veganistisch te eten..
• Biologisch verantwoord eten..
• Slow Food..
• Moeder’s Pot..
• Fast Food..
• Snoepen..

Raw Food:

Sommigen noemen dit dus Raw Food maar wij noemen het Lifefood. Een gezonde levensstijl zorgt er voor dat je weerstand optimaal is, zodat je geen enge zieketens ontwikkeld, en geestelijk de nodige afweer kan bieden tegen ongewenste invloeden en stress van buitenaf. Hoe gezonder je leeft des te zuiverder kan je nadenken, handelen en in actie komen/-ondernemen.

Wat zijn Lifefoods:

Dat zijn pluk en eet, raw food, superfoods, 100% Superfoods zijn voedingsmiddelen met een veel hogere voedingswaarde dan bijvoorbeeld een krop sla van de markt inclusief landbouwgiffen. Voorbeelden van superfoods: maca, spirulina, chlorella, lucuma, mesquite, Himalayazout maar ook biologische hazelnoten en macadamia noten en nog veel meer. De wereld van de superfoods is immens rijk en divers!

Verse groenten:

De meeste groenten liggen al een paar dagen in de schappen afgesneden van leven liggen de groenten weg te kwijnen. Dit is niet vers. Beter zou zijn als je zaden laat spruiten, zodat de groei energie die de zaad heeft om er een plantje en/of bloempje van te groeien zo in huis te kweken en onmiddellijke te oogsten, geen groente verser, krachtiger, vooral als de zaden kiemen in drinkwater. Dan is dit een wondervoedsel en zeker een superfood. Het eten van deze sprouts (kiemen) in bijvoorbeeld salades of Raw Food (Life food) soepen kan worden omgezet in levensenergie om gezonde cellen van aan te maken voor je lichaam.

Zo boven zo beneden:

Wie zou jou lichaam het best kennen? Welke kliniek en/of ziekenhuis zou de beste medische zorg aan jou kunnen geven? Om het wat te vergemakkelijken; welk dier drinkt zijn hele leven borstvoeding (koemelk bijv.) en/of welk dier kookt zijn eten (zo boven zo beneden)?

De mens:

Als het embryo wordt bevruchte ben je niet meer als een minuscuul kikkervisje met een DNA blauwdruk in een voorverwarmde oven. Waarna de celdeling begint en al na 50 replica’s zijn er 100 triljoen cellen (dat is vergelijkbaar met alle sterren in onze melkwegstelsel). Elke cel doet gemiddeld een paar triljoen dingen per seconden en alle cellen weten gelijkertijd wat een andere doet. Hoe kan het toch zo zijn dat een mens kan denken, piano en/of gitaar spellen, virussen en bacteriën bestrijden, giftige stoffen verwijderen en baby’s maken en dat allemaal tegelijk.

Energie:

Een mens bestaat dus uit meer dan allemaal vlees en bloed met een hoopje organen. Ieder mens heeft zijn eigen energiebaan, maar de energieweg kan van spoor veranderen door bijvoorbeeld; Stress, Drugs, Alcohol en/of Medicatie. Je lichaam is namelijk te vergelijken met een voertuig (the machine you wear). En afhankelijk van wat voor brandstof je tankt c/q voeding je eet, dat bepaald hoe goed jij functioneert. Het is zo simpel als ABC; slechte voeding een zwak lichaam, die vatbaar is. Goede voeding betekent, uitstekende prestatie en een optimale afweersysteem.

Lichaam:

Het menselijk lichaam kan wel drie weken zonder eten, vandaar dat je lichaam ook niet zo snel protesteert, als het niet de juiste voeding middelende binnen krijgt. Door slecht eten maakt je slechte cellen aan en door gezond (Raw Food) te eten maakt je gezonde cellen aan (zo simpel is dat)! Want het menselijk lichaam maakt dagelijks miljoenen cellen aan. Dan kan je jezelf afvragen van waar mijn cellen van gemaakt c/q. opgebouwd zijn? Eet je vanuit de natuurwinkel en ben je een biologisch mens? Of een Pizza en Coca Cola junkie? Je zelf (leren) kennen is het antwoord op al deze vragen, want als alle doctoren en wetenschappers bij elkaar zouden komen kunnen ze bijvoorbeeld geen appel maken. Ze kunnen geen lucht en water omzetten in levende cellen maar je lichaam kan dat wel. En daar komt nog eens bij… dat veel mensen, waaronder U nu ook wel begrijpen dat medicijnen slechts de symptomen bestrijden en niet de oorzaak van de ziekten zelf. WAAROM MAKEN ZE DAN DIE MEDICIJNEN? Want zolang men slechts de symptomen kan onderdrukken, geneest niet de ziekten en op die manier kan men het medicijn net zolang doorverkopen aan de patiënt tot hij en/of zij komt te overlijden! Door deze werkwijzen heeft de Farmaceutische Industrie, en dat over de rug van de zieke mensen een hele machtige lobby en zo ook een Multi Miljarden Imperiums wereldwijd kunnen opbouwen.

Nog sterker:

De zilverrug gorilla is genetisch het dier dat het dichtst bij de mens staat. Dit dier is vele malen sterker dan de mens. En wat eet het dier het allerliefst? Fruit. Daarna favoriet: bladeren, noten, wortels. Dit is het dieet van de mens als we naar de handen, tanden, kiezen kijken (afbijt- en kauwvlakken, geen tanden om vlees te scheuren) Gelukkig maar voor de mens, zo zijn ze toch mooier? De mens blijkt een fruiteter te zijn en als dat er niet is een groente eter... Een baby lust wel fruit maar geen vlees in hoeverre is de consumptie van de laatste geen conditionering? Een onthouding van wat het kind eigenlijk nodig heeft: bergen fruit. Puur fruit in alle facetten van het woord puur. Voor volwassenen met al een overbelaste suikerspiegel en dito organen die al het onrechtvaardige moeten verwerken zijn groenten en andere suikervrije Super Foods ideaal. En dan als overtreffende trap... groene sappen op nuchtere mag voor perfecte werking.

Maar het is een heel proces:

Van eten, drinken en uitrusten naar een doelgericht leven om zover te komen om andere dingen lekker te vinden dan wat de maatschappij met de paplepel ingiet. want echt voeden gaat heel ver... wie krijgt hier in een dag genoeg: mineralen, water van opneembare kwaliteit, juiste omega olie, opbouwende vitamines in de juiste hoeveelheden tezamen met benodigde vetten of andere stoffen, wie krijgt genoeg groenten en vruchten binnen? Opneembare proteïnen bijvoorbeeld spirulina met water zijn direct opneembaar in het bloed (David Wolfe)>>> terwijl vlees 8 (!) uur in de maag moet liggen om vloeibaar te worden wil er iets mee gedaan kunnen worden in het lichaam en dan hebben we het over vers vlees zoals de Indianen aten.

David Wolfe:

Kauw je drinken en drink je eten want je voeding is je medicijn want je bent wat je eet.

Extreme tempraturen verschillen:

Zijn een aanslag op de slijmvlies, je keel en maag en belasten bepaalde organen, zoals je lever, galblaas en alvleesklier. Dus hoe meer in de buurt van eigen lichaamstemperatuur (niet warmer dan zo'n 40 graden dus), des te beter. Je lichaam hoeft zich dan niet aan te passen, waardoor je energie spaart (te warm of te koud eten en drinken is ronduit ongezond). Daarbij komt nog een het feit dat als je voeding warmer kookt als 40 graden dan verdwijnen bijna alle levens en voedings sappen uit het eten en als je het eten niet op de juiste manier voorbereid dan herkent je maagdarm systeem het eten niet eens als voeding maar ziet het als vijandelijk indringers aan en begint je afweersysteem witte bloedlichaampjes aan te maken net zoals bij virussen en sommigen bacteriën te bestrijden.

How to Transition to Raw Food:

Philip McCluskey Presents loving Raw:

Taking the best care of your health is a gift to yourself you get to unwrap later in life:

Enter Health XL now and you'll find everything in order to take your health to the next level. All their products are raw, organic and natural (see: www.healthXL.eu).

Langzamerhand:

Groeide bij the globe doctor het besef dat ik in een ‘verpakking’ zit waar ik maar beter goed voor kan zorgen. Je kan het ook je ruimtepak noemen die je goed moet onderhouden. Anders fungeert het niet goed en daar heeft de medische wereld alleen maar baat bij (ziekte is geld voor hen). In het oude wijze China kreeg de arts dan ook geen geld als de persoon ziek werd. Hij had dan immers niet al het mogelijke gedaan om de persoon gezond te zien .Maar heel de medische wereld, dat is maar een lachertje vergeleken bij jouw Innerlijke Kennis! Want zij kunnen nooit tippen aan de wetenschap die jij zelf bezit. Daar komt het Internet bij "met het Internet hoef je nooit meer iets niet te weten" op het net kun je dus leren over voeding en wat het met jouw doet.

Conclusie:

Als je het eetpatroon weer onder controle heb zoals de natuur bedoelt heeft. Zou dat betekenen dat je lichaam en geest energie overhouden om dat weer te gaan gebruiken om je andere patronen verdere door te ontwikkeling. Want het is niet alleen van belang dat je gezond (raw) eet maar ook het water, lucht en de slaap zijn van levensbelang.

1. De dagelijkse aanbevolen liters water zou uit bronwater kunnen bestaan en rechtstreeks van de bron komen, in blauwe glazen flessen aangeleverd en bewaard moeten worden.

2. Ook de lucht en/of zuurstof die we met elke ademhaling binnen krijgen zou op de een of andere manier gefilterd moeten worden. Want het is toch van de gekken dat er in elke kubieke meter buitenlucht de luchtvervuiling zo hoog is door fijnstof en asbest dat het een direct gevaar voor de volksgezondheid oplevert...

3. Slaapritme; altijd op het zelfde tijdstip gaan slapen en wakker worden zonder wekker, dat is mijn motto! En tijdens de dag nooit je vermoeidheid onderdrukken met een kop koffie en/of een energie drankje. Gewoon een middag c/q. schoonheidslapje doen.

Sexy Bitches Like it Raw (promo):

For the website of the Bitches... enter here.

Zou je graag in willen haken in de Raw Food Quizien:

Neem dan een coach in armen die je een NatuRaw new Lifestyle kan aanmeten! Bijvoorbeeld Anita Wild... enter hier haar website en/of zie: www.naturawlifestyle.com/coaching.html

Nog een foto schema maken:

waar je op kan zien hoe de vitamine, minerale en ander voedingmiddelen uit het eten verdwijnt tijdens het berijden van je eten; BBQ, magnetron, koken en wokken. Er is maar een Wet en dat is je eten kauwen en je drinken eten (David Wolf), dan maakt het niet uit wat je in je mond stopt. Want je mond zorgt er namelijk voor dat je eten voorverteert en altijd op de juiste tempratuur (+- 40) je maag binnen komt.

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Globe dr. Johan van der Beek - kin 25 - Red Crystal Serpent - tone 12...

...ceo The United Universe
e-mail: uniteduniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 6 15 87 18 94.

Copyright © The United Universe - All rights reserved -|Privacy Statement|