Hunab K'u de geest achter de gedachte

 

English language

 

 

 

 

 

Mededeling Amsterdam 28-10-2011:

Tijdens het pad der verlichting van Johan van der Beek, is hij tot nieuwe inzichten gekomen waardoor Johan genoodzaakt is om Hier en Daar zijn inzichten iets bij stellen en/of aan te vullen over het fenomeen “Hunab K’u en de Akasha archief”. Hetgeen waar die bewust van is geworden vind je op deze site “Mayan Rawfood Workshop” enter: www.MayanRawFood.com . De informatie blijkt zelfs voor Johan Kukulkan Hunab K’u een openbaring te zijn!

Dit schijven helpt mee:

om ons te transformeren van het rupsenbewustzijn (informatietijdperk) naar het vlinder transformatie bewustzijntijdperk toe.

Er zijn op de wereld zo’n 250 zelf bestuurbare landen en in al die landen leven tal van mensen met verschillende nationaliteiten, ideologieën, filosofieën en/of geloofstromingen zij aan zij. De meeste van hun aanbidden en dat gebrek aan een betere naam een of andere God en/of Godin aan. Ik ben de tel een beetje kwijt om hoeveel hoofdreligies en aftakkingen van verschillende Goden het hier gaat. Ook kan ik niet zo goed pinpointen waar deze Goden zich dan allemaal zouden moeten schuilhouden. Maar het lijkt mee wel een gezellig clubje... waar dat ook mogen zijn.

Maargoed:

De leefbehoeftes van de mens en dat tot het toelaatbare aan toe zijn wereldwijd ongeveer overal het zelfde. Zo ook de lucht (zuurstof), eten (zie invite to: Raw Food) en drinken die we tot ons moeten nemen. Omdat we nou allemaal rood kleurig bloed door onze aderen hebben stromen dat weer onderheven is aan constante cyclus omdat het bloed in één minuut door en rond het lichaam wordt gepompt. Kunnen we hier dus spreken van het feit dat we allemaal uit het zelfde houd zijn gesneden. Wonderbaarlijk genoeg blijkt dat waaruit de mens bestaan, onze planeet ook is opgebouwd. En die zelfde elementen, bouwstenen, delfstoffen en het water wat in ons te vinden is, zo is het ook buiten de damkring, in ons Zonnestelsel en Sterrenstelsel te vinden. We zelfs kunnen spreken dat alles zo een beetje de zelfde blauwdruk heeft in het grote Melkwegstelsel waar we zo deel uitmaken van het grote geheel en er ook aan mogen deelnemen.

Amsterdam 25 juli 2010:

Tijdens de Heractivatie van de Maya Tun Uc ZonneMaanjaar op de dag buiten de tijd (zie MENU UITNODIGINGEN: Dag Buiten De Tijdviering) begrijp ik nu pas goed de ware betekenis achter Hunab K,u... als stichter van Maat en Beweging begrepen. Want al het leven op Moeder Aarde, Groot en Klein... en al het leven in alle andere facetten en vormen van ook buiten de dampkring zijn onderheven aan een cyclus. En Hunab K’u is de drijvende kracht achter al die cycli. Omdat alles rond het centrum draait van in het midden gelegen Zwarte Gat "Blackholl" genaamd Hunab K’u en dat Zwarte Gat is verantwoordelijke voor de Maat en zijn Beweging van al het leven. Erger nog... ooit is alles daar vandaan gekomen en verdwijnt na verloop van genoeg cycli (tijd) ook alles weer daarin terug.

Anno 2009 mogen we eindelijk spreken:

Omdat dit bevestigt is door NASA en al meer dan 80 jaar geleden door Albert Einstein (While the idea of a black hole dates back as far as 1783, it was only after Einstein published his general relativity theory in 1916 that the modern concept was introduced by the German physicist Karl Scharzchild. The actual phrase black hole was not, however, coined until 1968.) dat er in het midden van ons Melkwegstelsel een Black Hole is gelegen. Dat centrum-/middenpunt van het Melkwegstelsel noemen de Maya’s dus Hunab Ku' en dat is de stichter van Maat en Beweging. Zou het dan niet aannemelijker zijn dat we in werkelijkheid allemaal een en de zelfde grootheid aanbidden (One love One Destination!)? Het zelfs logische is dat er in werkelijkheid maar een Oergod is. Wat dacht je van Hunab Ku' als de architect van het leven en de geest achter de gedachte. Die zijn greep gebruikt als informatie drager.

Gelukkige moeten we helemaal niks:

En kunnen we er alles voor laten om bewust het evolutieproces te volgen en precies dat te doen zoals de natuur dat ooit bedoelt heeft. Je gewoon openstellen en luisteren naar de dirigent uit de kosmos: Hunab K'u! Zo zegt ook dr. Deepak Chopra in dit filmpje hieronder...

Deepak Chopra, the wonder of you: Als het embryo van de vrouw wordt bevruchte ben je niet meer als een minuscuul kikkervisje met een DNA blauwdruk in een voorverwarmde oven. Waarna de celdeling begint en al na 50 replica’s zijn er 100 triljoen cellen (dat is vergelijkbaar met alle sterren in onze melkwegstelsel). Elke cel doet gemiddeld een paar triljoen dingen per seconden en alle cellen weten gelijkertijd wat een andere doet. Hoe kan het toch zo zijn dat een mens kan denken, piano en/of gitaar spellen, virussen en bacteriën bestrijden, giftige stoffen verwijderen en baby’s maken en dat allemaal tegelijk. En terwijl we dat doen volgen we de cycli van de Planeten, Maan en de Sterren. Want onze biologische klok en ritme volgt als het waren het orkest vanuit de kosmos. En de innerlijke intelligentie in je lichaam is je bewustzijn, dat is het ultieme wonder en superieure genie die de wijsheid uit het Universum bespiegeld.

Great grandmother galaxy introduces herself:

I am great grandmother galaxy. You know me already, but not all of you know me as your great grandmother. Yes, I am the galaxy, I am the great grandmother of everything you are and can know about. With your eyes, you can know me at night and see how great and ancient is my spread of stars like a dusty ribbon of light making a circle around your mind. These stars are my tapestry, which is the weaving of time. Each star is the center of its own time. Every planet rotates in its time around a star. Often there is at least one moon rotating in its own time around a planet. The time of the moon keeps time with the time of the planet. The time of the planet keeps time with the time of its star. The time of the star keeps time with my heartbeat, the Hunab K'u, the center of the galaxy. Hunab K'u keeps time with everything, and everything keeps time with Hunab K'u. My heartbeat of Hunab K'u is the measure of all things known through time. What is there that cannot be known through time? That is why great grandmother galaxy is so patient. She has nothing but time to play with. Her play time is our play time too. This is why great grandmother galaxy sings:

Hunab K'u Hunab K'u
time is the center we all pass through
Hunab K'u Hunab K'u
time is me and time is you
Hunab K'u Hunab K'u
we are all the center that time passes through
the stars you see are songs in my hair
the planets are jewels strung on bracelets of air
in the center of time there is a root that grows
becoming through time 20 fingers and toes
Hunab K'u Hunab K'u
time is now for me and you!

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Globe dr. Johan van der Beek - kin 25 - Red Crystal Serpent - tone 12...

...ceo The United Universe
e-mail: uniteduniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 6 15 87 18 94.

Copyright © The United Universe - All rights reserved -|Privacy Statement|