Maya Dag Buiten De Tijd Viering

 

English language

 

 

 

Maya Oud en Nieuw:

Van alle verschillende Nieuwjaarsvieringen is er maar één Kosmisch Nieuwjaar! Want zoals een kompas geijkt is op het noorden, zo komt onze Zon één keer in het jaar samen met de Ster Sirius op in het oosten. Het is voor ons op Aarde de enige conjunctie (vereniging) die jaarlijks plaatsvindt. Die dag noemen de Maya’s “Dag Buiten De Tijd” en dat is een dag uit de Maya Tun Uc ZonneMaanjaar.

En die valt altijd op 25 Juli in de wereldstandaardkalender. Deze dag wordt door de Maya's via hun Tun Uc ZonneMaanjaar gehandhaafd en is niet alleen spiritueel en magisch, maar staat ook in het teken van liefde.

Dag buiten de tijd in het algemeen:

De Dag Buiten de Tijd heet zo omdat hij geen dag van de week, maand en/of jaar is. De Dag Buiten de Tijd, is de dag die we cadeau krijgen, een dag om geen afspraken te hebben, een dag om alleen maar in het Hier en Nu te zijn. Deze dag is een dag waarop het oude wordt losgelaten en de essentie van het leven, voor het volgend jaar word gemaakt.

Deze dag wordt wereldwijd gevierd en over de gehele planeet wordt deze dag vrijgemaakt voor festiviteiten en het samenzijn. Wat ons verbinden zal is dat iedereen om 13:20 uur de regenboogbrugmeditatie doet (klik hier voor de meditatie download).

De aanstaande Dag Buiten De Tijdviering:

Is dus op Maandag 25 juli 2011 en dat wordt ook gevierd in Amsterdam in privé onder begeleiding van Johan van der Beek.

Inleiding:

De Maya rituelen die bij de dag buiten de tijdviering horen ken ik zelf niet allemaal. Daarom lijkt het me leuk als we daar met zijn dertienen dan aanwezig zijn, en een ieder om beurten zijn ritueel op een plechtige manier mag c/q. kan uitvoeren. Als we zo +- 10 minuten per persoon aanhouden zou het ongeveer twee uurtjes kunnen gaan duren. Let wel dat het een dag is waarop je kan Spelen en Experimenteren. Dus laten we ook Spelen! Wie wil je zijn als jij aan de beurt ben die Dag om je ding te doen? Een Koning en/of Koningin? Een Engel? Een Godin...

...of een of andere God misschien? De HogePriester? Een Magiër, een Heks of ben je gewoon een Maya Indiaan... het maakt echt niet uit. Stap in je Kind en in je Grootsheid en manifesteer je Meesterschap. Laat je zien in al je kleuren, beschilder jezelf, tooi jezelf want je bent zo Mooi! Doe je Vleugels om, vergeet je toverstafje niet en neem je Magie mee. We hebben allemaal bijzondere Gaven&Talenten. Als we die Bundelen op de dag buiten de tijd kunnen we Wonderen verrichten.

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Johan Kukulkan Hunab K’u

...ceo The United Universe
e-mail: UnitedUniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 622322749

Copyright © The United Universe - All rights reserved -|Privacy Statement|