After 20/05/2012 Prophecy

 

English language

 

 

 

Als iemand the globe doctor zou vragen:

Van wat kunnen we doen tegen de aanstaande natuurgeweld c/q. verschijnsel dat optouw staat op datum 20/05/2012. Dan zou ik zeggen dat we ten eerste alle hands aan dek...

...moeten hebben om tijdens dat fenomeen “de Zonsverduistering” het licht weer te laten schijnen op de plekken waar dat weg valt die verschrikkelijke dag.

Er is dus een plan en dat grote Plan van de globe doctor bestaat uit drie fases, en alle drie zouden tegelijkertijd uitgevoerd moeten worden!

Fase (1):

China (CNSA), Japan (JAXA), Rusland (RSSI), Canada (CSA) en Amerika (NASA) zo mogelijk ook European Space Agency ((E)ESA) ontwikkelen samen een satelliet (die gelanceerd kan worden rond 14/05/2012) die een soort reflectorschild heeft, soortgelijke als een grote spiegel die tijdens dat die achter de Maan komt op het moment dat de Zonsverduistering op Aarde plaatsvindt de kosmische straling zoveel als mogelijk kan tegen houden.

En als die klus dan geklaard zou zijn zetten we die satellietschild in een baan rond de Aarde zodat die om en om de Noordpool en de Zuidpool kan gaan genezen met het Zonlicht (met bijbehorende straling) aldaar tegen te houden zodat het ijs daar weer kan aanzetten zodat het waterpeil Wereldwijd weer gaat dalen wat nu tegenover het geval is.

Fase (2):

We slaan letterlijke, met de vier piramide lichtmotors een piramide lichtbrug op (klik hier voor informatie over de Piramide Lichmotor) en figuurlijke, spirituele met alle deelnemers wordt de piramide lichtbrug ondersteunt en dat doen ze dan... met het bundelen van hun pure wilskracht. Want mensen die een ramp zien en/of voelen aankomen creëren een veld van pure wilskracht om zich heen. Daarom overleven mensen een dodelijk ongeluk en andere die in shock raken weer niet. Pure wilskracht maakt dus het verschil of iemand een ongeluk overleeft ja of nee (zie hiervoor: Maya 20/05/2012 Meditation).

Piramide lichtmotor:

We plaatsen er één op het vaste land in Po Hen, China een + pool, één in Rusich water een - pool, één in Midland, Texas USA een min pool, en de vierde komt in de North Pacific Ocean een + pool.

Het zou live via Radio, TV, Internet en Mobiel telefoon te volgen moeten zijn zodat iedereen met zijn pure wilskracht hier zijn steentje aan kan bijdragen.

Waarom een piramide lichtbrug:

Omdat we zo de Kosmische krachten geleidelijk kunnen verdelen met de mensen die hieraan meedoen over de Aarde heen.

Niet dat dadelijk alle gegeneerde krachten die voorvloeien uit de Zonsverduistering en de (Maya 2012) uitlijning alleen op de schouders van the globe doctor komen te liggen maar mocht dat toch het geval zijn dan wil the globe doctor zich daar ook goed op kunnen voorberijden en daar kan Japan mooi een handje mee helpen want hun hebben een troef in handen voor the globe doctor namelijk: hij zou graag het symbool van Kracht, Respect en Eer: "het Samurai Zwaard" uit de naam van Japan willen ontvangen.

Zo mogelijk met bijbehorende traditioneel Samurai Armour en Ninja Equipment. Wetende, dat ergens op de Wereld een oude Samurai Zwaard is die mijn naam draagt! Zodat het weer aan mij zijde/beheer kan dienen tijdens gebeurtenissen die plaats gaan vinden in het jaar tweeduizendtwaalf (2012). En om mij motivatie te handhaven en interesse te behouden zou Amerika mij een nieuwe USCG 47 (Coast Guard a 47-foot motor life boat) fully equipped, in de kleuren zoals is afgebeeld op de foto (zodat ik zelf de kustlijn kan inspecteren om het geheel een wetenschap tintje te geven) dus President Obama schenk the globe doctor alsjeblieft een "USCG 47" ASAP (as soon as possible) zodat hij aan het werk kan.

And... Mexico:

Hoeft alleen maar toe te staan dat the globe doctor het terrein een paar meter rond het plateau tussen de piramide van de ouden stad Teotihuacan vijf keer kan gebruiken in het jaar 2012 en één keer er voor en één keer er na op 08/11/2011 en op datum 20/05/2012, 06/06/2012, rond 25/07/2012, 12/12/2012, 21/12/2012 en op 25/07/2013.

Fase (3); we stationeren vier machtige vliegdekschepen in de North Pacific Ocean:

Een voor de kust van China en de tweede in de Bering zee en de derde voor de kust van Amerika en de vierde in de midden van de Pacific Ocean om zo een vierhoek te maken. En tussen de eerste drie vliegdekschepen laten we een paar tankvliegtuigen rondcirkelen. The globe doctor stijg net voor de Zonsverduistering op datum 20/05/2012 op voor de kust van China gelegen vliegdekschip in een F-14 Tomcat en/of een straaljager van gelijke waarde. We vliegen dan tijdens het hoogtepunt van de Zonsverduistering.

Dus tijdens de Corona via de Bering zee naar de Amerikaanse kust. We blijven dus de Corona volgen in een baan boven waar de andere twee vliegdekschip gelegen zijn op een hoogte van 25.915 voet (of kan dat de Lockheed SR-71 Blackbird alleen?). We vliegen dus door het hart van een lichtpiramide. Want daar zit de meeste energie en tijdens de vlucht doe ik mijn ding. En de eindhalte is de landingstrook tussen de Piramides in de ouden Maya stad, Teotihuacan waar ik gedropt moet worden op het plateau.

Zodat ik nog net op tijd het einde van de Zonsverduistering weer op Aarde kan meemaken om de cirkel helemaal rond te maken. Maar als de F-14 Tomcat, qua snelheid en/of hoogte dat niet aankan, dan moeten we maar de mogelijkheid onderzoeken of een ander toestel dit aan kan en/of we daarvoor dan maar de machtige "Lockheed SR-71 Blackbird"...

...weer tot leven kunnen brengen om in te kunnen zetten voor deze gebeurtenis op rond 20/05/2012. Want de snelheid van een Lockheed SR-71 Blackbird kan ik uitleggen in een oversteek van New York naar Londen. Deze afstand werd afgelegd in een tijd van 1 uur, 54 minuten en 56,4 seconden en dat was niet eens vol vermogen (theoretische rond de Wereld in 11 uur).

Als ik het geld van Bill Gates (microsoft) zou hebben:

Dan had ik het wel geweten wat te doen... dan zou the globe doctor op het aanbod van Rusland ingaan om voor 100 miljoen dollar in een shuttle rond de Maan te gaan maar dan wel op het moment dat de Zonsverduistering hier op Aarde plaatsvindt om zelf alles uit de kast te halen (ongeacht of ik het overleeft of niet) om de ramp die zich op 20/05/2012 voltrekt op de een of andere manier af te wenden. Maar mocht er om de een of andere reden niet aan eerder genoemde plannen gehoor worden gegeven dan ben ik in het ergste geval alleen ter plaatse in de ouden stad Teotihuacan van de Maya’s en doe ik mijn ding wel in mijn eentje daar rondom de piramide van de Zon en de Maan (daar waar de Oeroude Maya's hun Tun Uc ZonneMaanjaar is geboren en ook daar weer wordt geactiveerd).

Maar volgens mij ben ik dan net even te laat want de Zonsverduistering eindigt daar wel.

Maargoed uitgaande dat het overgrote deel van de Wereld bevolking heeft meegewerkt:

En de drie plannen zijn uitgevoerd rond 20/05/2012. Daarom hebben we het gevaar van een catastrofe kunnen afwenden. Doordat we met het over grote deel van de Wereldbevolking samen hebben gewerkt met de landen die gelegen zijn rond the North Pacific Ocean (Pacific Plate) en op de rand van the Ring Of Fire (enter here NASA maps). Vanaf New Zealand, Australia, Papua New Guinea, Australia, Indonesia, Philippines, Vietnam, Taiwan, China, North and South Korea, Japan, Russia, Alaska, Canada (British Columbia), USA (Califonia), Mexico hellemaal door naar Ecuador, Peru tot Chile Argentina... (zie daarvoor ook: the ministry of defence). En in de ouden stad van de Maya’s (Mexico) er voor hebben gezorgd dat we niet in de kielzog van die gebeurtenis mee zijn gesleurd, zodat de magnetische Noordpool en Zuidpool netjes op zijn plaats zijn gebleven en wij niet de nasleep hebben gehad die daaruit had kunnen voortvloeiden. Van bijv. grote Aardbevingen, alles verwoestende Tsunami en complexe Vulkaanuitbarstingen.

Zodat we hebben kunnen constateren dat de mensheid wel degelijk in de gelegenheid is om op een adequaat manier op te kunnen treden. Vanaf dat moment gaat de mens bewuster, stapje voor stapje weer samen in harmonie leven met de natuur (ik hoop al eerder, al in 08 of 28/11/2011 maargoed). Het kost ons niks en het is zelf wenselijk dat de manier van leven die door de éénheidsbewustzijn wordt bewerkstelligt naast die van de maatschappij en de huidige economie loopt. Het is net zoals het nieuwe Globe Book (zie menu: Globe Book) dat ook naast ander boeken gehanteerd kan worden. Het is dus een aanvulling op de huidige levensstandaard. We gaan dus Letterlijke en figuurlijke weer leven hoe het in de Sterren staat geschreven. “Letterlijke” door een te zijn en weer respect te tonen voor Moeder Natuur en “Figuurlijke” door de Maya Tun Uc ZonneMaanjaar te hanteren in het dagelijks leven.

Wat is een Wereld Bevrijder?:

Is dit wat Edgar Cayce bedoelt met in mijn volgende leven waar ik in reïncarneer. Kom ik terug als een Wereld Bevrijder (see also Edgar Cayce vs. Globe Doctor)en er zorg voor dragen dat de overgang van het ouden naar het nieuwe tijdsperk soepeltjes verloop en hij er ook voor gaat zorgen dat alle mensen weer kennis kunnen nemen van hun natuurlijke Maya Tun Uc ZonneMaanjaar.

Er is maar een weg en u hoeft daar niemand voor te volgen:

Alleen maar elke dag weer het licht van de dagkleur van de Chakra’s in uw zelf te volgen en dat kunt u gebruiken als een natuurlijke kompas (zie menu: The Maya Eenheidsbewustzijn Meditatie) want dat licht werkt ook als uw begeleider (Karma), met het nemen van de juiste keuzen voor belangrijke beslissingen want spelenderwijs worden we wijs en hoe dat werk? Misschien komt die wijsheid wel met het Licht en de Wind. Door stil te zitten, te luisteren als en kind net zo onbevangen, kun je levenslessen ontvangen je hoeft alleen maar te spelen en het op te vangen. Het gaat erom dat je onderzoekt wat er in het diepste van je hart leeft. Dáár hoor je de waarheid. De vraag is echter wel; besluit je er naar te luisteren of niet?! Want...
als er licht is in de ziel zal er schoonheid in de mens zijn.
Als er schoonheid in de mens is, zal er harmonie in huis zijn.
Als er harmonie in huis is, zal er rust zijn in het land.
Als er rust is in het land, dan zal er weer vrede op Aarde zijn!

U hoeft u niet te schamen hoor... om deze reddingsboei aan te nemen... hier aanpakken die handel.

Bij deze wil ik Hunab K'u graag bedanken dat we in ons korte leven hier op Aarde een 26000 jarige cyclus in levende leven mogen gaan meemaken en ook uitbundige kunnen vieren op 21/12/2012!

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Johan Kukulkan Hunab K’u

...ceo The United Universe
e-mail: UnitedUniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 622322749

 

Copyright © Globe United - All rights reserved -|Privacy Statement|