op datum 10/10/2010 en tijd 10:10:10

 

English language

 

 

 

 

Het magische Maya jaar 2012 gaat al van start op 10/10/2010 om 10 minuten over 10 en 10 seconden om precies te zijn:

Johan van der Beek wil met dit schijven, net zoals ik de non-profitorganisatie The United Universe (zie: www.TUU.nu) heb geschonken ook de natuurlijke Maya tijd schenken aan de studenten (enter Maya Tun Uc ZonneMaanjaar in het algemeen). De natuurlijke tijd zal hen weer in contact brengen met hun Universele Roots. Want als ik uit alles zou kunnen kiezen om hun daarvan iets te mogen geven. Kies ik voor de Heractivatie van je Oertijd. Zodat je jezelf kan bevrijden uit de gevangen Illusie en Machtsgreep vanuit het Vaticaan en de Paus... dat de economie wordt genoemd (enter Maya 2012 shift).

"Je natuurlijke tijd vind je op de volgende website enter: www.TunUc.com"

Johan van der Beek is van mening:

Dat toen er destijds de Gregoriaanse-kalender werd aangenomen als wereldstandaard er een start van degeneratie van ons evolutieproces is ingezet.

Om uzelf hiervan te overtuigen bezoek alstublieft de Maya Tun Uc website: www.TunUc.com . En erken dat alles om ons heen uit trillingen bestaat, of beter gezegd een interferentiepatroon van verschillende frequenties van bijvoorbeeld licht, geluid en stralingen. En als er ergens iets mis gaat heeft dat meestal te maken met het feit dat er in het interferentiepatroon een disharmonie is opgetreden. Een frequentie die niet harmonisch met de rest mee resoneert (zie ook: alles buiten de maatschappij is Liefde). Onze planeet heeft een natuurlijke trilling, maar deze wordt ernstig verstoord door de trillingen van verschillende mechanische uurwerken zoals horloges en klokken (de digitale uurwerken niet meegerekend die de mechanische tijd in standhoudt). Als we ons zo bedenken dat er in ieder huis wel een uurwerk of wandklok aanwezig is. Daardoor brengt één seconde op zichzelf al een bepaalde resonantie teweeg. En we weten allemaal wel wat een Resonance Waves kan veroorzaken zie anders het You Tube filmpje over de Millenium Bridge.

En om het plaatje helemaal compleet te maken is het zelfs zo dat alle hang, staan en kerkklokken... mondiaal gezien altijd twaalfkeer op het hele uur luiden (en dat tweekeer zelfs)!

Zo zijn we inmiddels continu onderhevig aan een onnatuurlijke tijd frequentie impuls van 12:60 (tijd is geld). En kunnen we ons wel voorstellen dat dit door de eeuwen-heen (zowel fysiek als energetische) voor een onbalans heeft gezorgd. Om mondiaal een begin te maken om weer in harmonie te komen met de natuurlijke tijdfrequentie van 13:28 (is voor het gevoel) (zie ook: Maya expert Johan van de Beek) zouden wij alle uurwerken stop moeten zetten. Anders gezegd; ons gewoon vanaf nu te distantiëren van de tijd zodat we los kunnen komen van de katholieke priestermachtsgreep...

(zie ook: Seksueel Misbruik op kinderen door de priester gemeenschap).

En daar komt nog eens bij dat we helemaal geen mechanische uurwerk nodig hebben. Want ons Zonnestelsel draait als één groot kosmische-klok en daar is de natuurlijke Maya Tun Uc ZonneMaanjaar tijd van afgeleid. For All I Care… everyone will start making an effort to dissociate from the Pope (enter... Mayan_Information_Intention_of_the_Mayan_Feathered_Serpent)!

Geëerde student:

Deze natuurlijke tijdaanpassing heeft tot gevolg dat je zo gesynchroniseerd raakt met je medestudent, die zich rondom onze Globe bevinden en jullie wederom in contact komen met de natuurlijke trilling vanuit de kosmos en Maya filosofie. Want in de Maya coltuur daar is geen Leraar, dus ook geen Leerling, daar is geen Leider en er is ook geen Goeroe, geen Meester en/of Verlosser. Nee want Jij bent de Leraar, de Leerling, de Meester de Goeroe en de Leider zelf... Jij Bent Alles.

Een oud Maya gezegde luid:

Ik volg niet meer de gebaande paden, maar ga in rust alle wegen die op Moeder Aarde voor me openstaan. De student van vandaag is de toekomst van morgen!

Een quote van Johan van der Beek:

De eindeloze orde vanuit moeder natuur geeft me alles dat ik nodig heb, ik hoef niet meer te zoeken (2 Balance 4 Life).

Geachte lezer:

Wil je een steentje bijdrage aan dit proces? Zou je dit bericht dan alsjeblieft door willen sturen aan een (mede)student (klik hier voor het pdf bestand).

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Johan Kukulkan Hunab K’u

...ceo The United Universe
e-mail: uniteduniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 6 15 87 18 94.

Copyright © The United Universe - All rights reserved -|Privacy Statement|